Mjoo-o, synttäripileet oli ja meni. Kolme näppistä ja yksi hiiri sai bissekylvyn ja ne täytyi elvyttää vedellä. Hyvin toimaa taas. Chii-figu meni tehokkaasti palasiksi mutta eiköhän sekin siitä pikaliimalla. Lauantaina pulloista (joku 100+kpl) 16e ja hilut, ei paha. Muutama kassillinen niitä olikin, tästä käy syyttäminen S-marketin 6,80e mäyristä.

chiirikki.jpg

Pihalla hengaillut lepotuoli hajosi kun siihen kuulemma istui joku kolme tai neljä sankaria yhtä aikaa. Suklaajuna ei kannata. Kynsi katkesi myös kun piti heittää möykkäävä pikkubroidi pihalle. Sitä se pihvinsyönti teettä kun aletaan machoilemaan.
Meinaa käydä terveyden päälle tuollainen ryyppääminen, perjantaista asti ja tälläkin viikolla ehtinyt jo kertaalleen terassille.

Pieces of Alice pitäisi katsoa, Katie Holmes kuulemma loistaa siinä. Jää nähtäväksi.
Justiinsa tulin katsomasta Star Warsia, olipahan  kerrassaan tahattoman koominen elokuva. Ihan hienoa CGI:tä ja hyvää mäiskettä kaikin puolin, John Williamsin soundtrack aina asiaa mutta hitto vie kun se dialogi oli suoraan kuin jostain yläastenäytelmästä ja näyttelijät kunnon koivuhalkoja kaikessa jäykkyydessään. Eipä silti, olihan tuo nyt paras noista kolmesta uusimmasta mutta silti aikas kauaksi jäätiin hyvästä elokuvasta.

gg Lucas, no bonus.

np. Out of Season - You and Me