Violan keikka sitten tuli ja meni perjantaina, harmi vaan että olin sen verran hulamassa että osa biiseistä meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Eipä silti, ihan kivoja piisejä on heillä.

Hitto vie oli setä-fiilis tossa lauantaina. Meillä oli jotain porukkaa (taas vaihteeksi) dokaamassa ja lähdin kauppaan hakemaan lisää linpparia, tuo Pikkolo on auki keskiyöhön. Siinä oli pihalla neljä jotain pikkutyttöä jotka pyysivät pullonavaajaa, ja jäin sitten siihen juttelemaan niiden kanssa niitä näitä. Olin aika pahasti naamat mutta muistan että puhuttiin jotain Irakin sodasta ja cheerleadingista. (joo).
Noh, eihän niitä kauaa jaksanu joten totesin että lähdenpä tästä kotio jatkamaan juominkeja niin tytöt ilmoitti että joo, me tullaan kans. Ajattelin että hittojako siinä, sama se mulle. Kait ne viimeistään sitten pakenee kun kämppis yrittää pokata jonkun niistä =)

Ne oli 13v -.-; Naureskeltiin kämppiksen kanssa että ei hitto, nyt on kyllä kunnon setä-fiilis. 10 vuotta nuorempia tyttöjä kämppä täys. Voi voi, onneksi ne lähti nopeasti myös pois, ei tarvinnu kattella niitä kovin pitkään.

Örrh, keskiviikkona olisi standuppia on the rocksissa mutta kaverilla ei riitä ikä, 23v sisään. Suorastaan harmillista.

Kaksi päivää vapaata duunista, kiva herätä 09:10 siihen että duunikaveri soittaa "joo toi yks on kipeä, tuletko yhdeltätoista duuniin?"... piti kieltäytyä kohteliaasti.